Vriendelijk verkeer

Een varkensrug kopen: welke kleur moet ik kiezen?

Geplaatst op

Wil je een varkensrug aanschaffen ter extra veiligheid van jezelf en anderen om je heen? Weet dan dat je moet kiezen uit een aantal kleuren. Wil je meer te weten komen over het kiezen van een geschikte kleur als je een varkensrug gaat kopen, lees dan de tekst hieronder.

Een geschikte kleur kiezen

Welke kleur varkensrug je moet kopen hangt van je eigen wensen af. Wil je de varkensrug plaatsen ter aanduiding van een parkeerplaats of een fysieke barrière, dan is het slim om te gaan voor een opvallende kleur. Gaat het om een varkensrug die je wilt plaatsen ter decoratie, dan kan een minder opvallend kleurtje idealer zijn. Je kunt varkensruggen in verschillende kleuren kopen waardoor je voor een varkensrug kunt kiezen die past bij de rest van je woon- of werkstijl.

Opvallende kleuren

Varkensruggen in opvallende kleuren vallen snel op. Dergelijke varkensruggen zijn ook in het donker en onder alle weersomstandigheden goed zichtbaar. Denk aan sneeuw, mist, regen, wind, hagel en dergelijke. Dit maakt een varkensrug met een opvallende kleur functioneel handig om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen. Onder opvallende kleuren vallen bijvoorbeeld groen, geel, oranje of rood.

Basic grijs kleuren

Je kunt ook kiezen voor het kopen van varkensruggen met basic kleuren. Deze varkensruggen zijn wel goed te zien, maar ze vallen niet perse direct op. Een varkensrug met in de gewone betonkleur wordt vaak gebruikt indien er veel varkensruggen geplaatst worden, zoals op het parkeerterrein van een winkelcentrum bijvoorbeeld. Hier verwacht men varkensruggen en hoeven zij soms minder opvallend te zijn.

Meer informatie

Voor het nalezen van informatie of het willen bestellen van varkensruggen bezoek je Varkensruggen.nl. Deze betonspecialist biedt alle voorkomende maten en kleuren van varkensruggen.

Gerelateerde berichten

Je medewerkers en infrastructuur beschermen met kleine aanpassingen

Wanneer je een bedrijf runt, weet je dat elke minuut telt én dat tijd geld kost. Daarom is het belangrijk dat zowel je personeel als je machines zo...

Lees meer

Zo vind jij jouw wagen op maat!

Een nieuwe auto kopen is geen sinecure. Je wil natuurlijk een wagen die bij je levensstijl en budget past, maar uiteraard wil het oog ook wat....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden