Welke autoverzekering je ook kiest; het is belangrijk om goed naar de dekkingen te kijken. Er is heel veel mogelijk. De opties voor aanvullende pakketten bijvoorbeeld zijn groot. Elke verzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden en modules. In deze blog bespreekt de autoverzekeringsexpert van autoverzekeringregelen.nl 2 van de populaire keuzes.

Waarom kiezen voor FBTO?

De FBTO autoverzekering, is een verzekering bij een goede verzekeringsmaatschappij, die al sinds vroegere tijden erom bekend stond, niet alleen premies te incasseren, maar er ook voor verzekerden te zijn, als dat nodig is. FBTO, wat oorspronkelijk staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge, is overigens gevestigd in Leeuwarden, en is eigenlijk een verzekeringsmaatschappij, die direct in contact staat met verzekerden, dus niet via tussenpersonen of assurantiekantoren.

De goede FBTO Autoverzekering

De FBTO autoverzekering staat bekend als een erg goede autoverzekering, die we dan ook van harte kunnen aanbevelen, maar misschien nog belangrijker, ook om de goede prijs. En dat kan FBTO natuurlijk doen, doordat men geen gebruik maakt van tussenpersonen, die anders ook weer veel geld moeten verdienen bij het afsluiten van een autoverzekering. Doordat deze provisie wegvalt, kan de FBTO autoverzekering goedkoper zijn, sterker nog, het is één van de goedkoopste. En dat, terwijl er geen afbreuk wordt gedaan aan de dekking of de voorwaarden.

Eigenlijk kan je gewoon stellen dat de autoverzekering van FBTO, natuurlijk afhankelijk van wat je precies zoekt, gewoon één van de beste verzekeringen is. Zowel wat prijs betreft, als wat voorwaarden en dekking betreft. Bij de FBTO autoverzekering kan je zelf bepalen waar je voor wilt betalen, en waarvoor niet. Je kunt als het ware de verzekering helemaal zelf samenstellen, en nog mooier, ook weer op ieder willekeurig moment aanpassen. En een erg mooi onderdeel van de FBTO autoverzekering, als de auto binnen 3 jaar total loss raakt, of gestolen wordt, dan krijg je dat bedrag terug, dat je voor de auto hebt betaald. Dus niets dagwaarde of zo, maar gewoon wat je betaald hebt. En, als er onverhoopt iets mocht gebeuren, zoals een aanrijding of een deukje, dan zorgt deze verzekeringsmaatschappij ook echt voor een goede en snelle afhandeling, zodat je nooit lang op de vergoeding hoeft te wachten.

OHRA autoverzekering

De OHRA autoverzekering, een verzekering van één van de grotere, en bekende verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Een verzekeringsmaatschappij die dus al de nodige ervaring heeft opgedaan op het gebied van auto’s verzekeren, en dan ook bekend staat als één van de betere verzekeringsmaatschappijen van Nederland. De Ohra autoverzekering, kan je ook heel makkelijk afsluiten, gewoon vanaf de computer, Tablet of mobiele telefoon, en waarmee je direct goed verzekerd bent, en dus meteen kunt wegrijden. En dat is toch maar mooi meegenomen, dat je niet hoeft te wachten totdat de polis in de brievenbus rolt.

Voordelen van de OHRA autoverzekering

Net als bij andere verzekeringen, moet je de OHRA autoverzekering ook weer voor minimaal de Wettelijke Aansprakelijkheid afsluiten. Wil je een uitgebreidere dekking, zoals diefstal of brand, dan kan je de OHRA autoverzekering uitbreiden met een aanvullende beperkt cascoverzekering, en het mooie is, dat OHRA verschillende beperkt casco-pakketten heeft. Je kiest als het ware helemaal zelf, wat voor jou belangrijk is in een autoverzekering, en je hoeft alleen die zaken in de OHRA autoverzekering op te nemen, die je zelf ook gaat gebruiken. Geen onnodige verzekeringen dus.

De verzekeringsmaatschappij heeft ook een allrisk verzekering, waarbij de meeste risico’s gedekt worden, en waarmee je zeker weet dat je heel erg goed verzekerd bent. Ook hierin zijn er verschillende allrisk pakketten, zodat je ook bij deze verzekeringsvorm zelf kunt kiezen wat je verzekerd wilt hebben, en wat niet. Deze allrisk OHRA autoverzekering is overigens erg geschikt voor auto’s die niet ouder zijn dan vijf jaar. Dan de prijs, want je zult wellicht denken dat al deze mooie keuzemogelijkheden ook enorm duur zullen zijn. Maar dat is in het geheel niet zo. Niet de allergoedkoopste, maar ook zeker niet de duurste, en wel een erg goede verzekering. Vergelijk dus snel, en zie zelf hoe gunstig de OHRA autoverzekering voor jou is.