Vriendelijk verkeer

Files omzeilen met een scooter

Geplaatst op

We leven hier in Nederland in een klein landje met steeds meer mensen. Het wegennet raakt overvol. Steeds meer files. Voor steeds meer mensen is de verkeerssituatie niet acceptabel meer, en dus gaan zij op zoek naar een alternatief vervoersmiddel. Kijkend naar steden waar de verkeerssituatie al langer niet meer acceptabel is denk dan met name aan steden in Zuid Europa zoals Rome of Azië zoals Ho Chi Minh Stad, dan zien we dat de lokale bevolking zich over het algemeen per scooter is gaan voortbewegen. Nu willen we niet beweren dat pakweg Alkmaar te vergelijken is met een Rome of een Ho Chi Minh Stad maar een goede oplossing om files te vermijden is het zeker, die tweewieler.

Enfin, het comfort op een scooter is natuurlijk wel beduidend minder dan in de auto. Om die reden wil je niet besparen op comfort bij een scooter aanschaf. Daarbij het oog wil ook wat toch? Indien je zowel esthetiek en comfort wil combineren dan is er geen betere scooter te vinden dan de Vespa. Het nadeel van de Vespa is echter wel dat deze beduidend prijziger zijn dan budget scooters. Veel Nederlanders kunnen het zich niet veroorloven om direct cash een Vespa te kopen. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om een scooter te leasen, zie o.a.: https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-leasen. Met een lease betaal je een relatief laag bedrag per maand, een bedrag dat iedereen zich wel maandelijks kan veroorloven. Op die wijze kun je nu al op die prachtige Vespa rijden, maar hoef je niet direct cash het hele bedrag te voldoen.

Je zal vast wel bekend zijn met de leus geld lenen kost geld. Idealiter indien je het geld hebt liggen, dan kies je voor kopen. Tegenwoordig doen we vrijwel alles online, dus ook een scooter kopen. Het voordeel van online shoppen is het overzicht, en je kunt goed vergelijken de prijzen tussen verschillende winkels, het bespaart tijd met afreizen naar de winkel en over het algemeen vind je de beste deals op het web, niet bij de lokale scooter winkel. Enfin, een laatste tip die we nog willen geven is om een elektrische scooter te overwegen. Deze hebben de toekomst. Het is te verwachten dat in de toekomst steeds meer benzine voertuigen geweerd worden. En met een elektro scooter ben je er zeker van dat je niet verbannen uit de binnenstad wordt. Wel zo handig, want wat heb je aan een scooter als je er niet mee kan rijden.

Gerelateerde berichten

Je medewerkers en infrastructuur beschermen met kleine aanpassingen

Wanneer je een bedrijf runt, weet je dat elke minuut telt én dat tijd geld kost. Daarom is het belangrijk dat zowel je personeel als je machines zo...

Lees meer

Zo vind jij jouw wagen op maat!

Een nieuwe auto kopen is geen sinecure. Je wil natuurlijk een wagen die bij je levensstijl en budget past, maar uiteraard wil het oog ook wat....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden