Kies je ervoor om een Ford te leasen dan het te kopen? En wil je met gemak rondrijden in een splinternieuwe Ford wagen? Dan kun je een Ford auto leasen. De Ford auto’s zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Kies gewoon een naar jouw smaak en geniet van het gemak van lease.

 

Vormen van lease

Er zijn 2 vormen van leasen. De financial lease en de operationele lease. Het verschil tussen deze twee is dat financial lease te vergelijken is met huurkoop. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en aan het eind van het leasecontract ben je de eigenaar van de auto. Bij operationele lease blijft de auto eigendom van de juridische eigenaar. Het risico wordt gedragen door het leasebedrijf terwijl bij financial lease dat niet het geval is.

 

Voordelen lease

Leasen wordt in Nederland steeds meer populair. Enkele voordelen bij het leasen van een auto zijn:

Er is geen twijfel aan de grootte van het maandelijks bedrag dat je moet betalen. Je weet vooraf wat je kwijt zult zijn aan de maandelijks lease van je auto.

De leaseperiode is in verband gebracht met de economische levensduur.

Je krijgt professionele adviezen van het leasebedrijf en je krijgt meer kennis over de auto die je rijdt.

Nadelen lease

Auto leasen kent ook wat nadelen. Enkele nadelen bij het leasen van een auto zijn:

Ten eerste is het nadeel van leasen dat het maandelijks leasebedrag verhoogd wordt met allerlei kosten zoals de wegenbelasting, de afschrijving, rente, de personeelskosten, overheadkosten. De benzinekosten zijn niet inbegrepen, die zijn voor eigen rekening.

Je kunt het leasecontract tussentijds niet opzeggen omdat het contract is getekend voor een bepaalde periode. Als je niet in staat bent om het leasebedrag te betalen dan moet je toch op een of andere manier proberen het te betalen omdat je daartoe verplicht bent. Ook als je tussentijds een andere auto wilt, zal dat niet lukken.

 

Ford leasen

De ford lease deals zijn echte verkoopknallers vanwege de ruimte die de auto biedt en de luxe. Daarnaast wordt het rijden in een Ford als zeer comfortabel ervaren. Je kunt zonder een groot bedrag te investeren al rijden in een nieuwe Ford door een te leasen bij een leasemaatschappij. Je kunt kiezen uit een compacte model Ford of een middenklasse model Ford. Er zijn ook modellen van Ford die bestemd zijn voor zaken of voor het gezin. Kies je voor een hoog model dan is een terreinauto van het merk Ford een goed alternatief.