Jouw bruiloft is een grote dag die vaak tot in de puntjes goed verzorgd en voorbereid is. De kosten voor een bruiloft zijn soms vrij hoog. De trouwjurk, het trouwpak, eten, drinken, de locatie, alles kost geld en treft een goede voorbereiding. Dit kost natuurlijk heel veel tijd om voor te bereiden. Je moet dan kijken op welke dingen je geld kunt besparen en wat belangrijk of van toepassing is voor jouw bruiloft. De bruidsauto hoort hier dan ook bij. 

Vele mensen vragen zich af: heb ik een bruidsauto nodig op mijn bruiloft? Dat ligt aan een aantal aspecten.

De locatie van jouw bruiloft

De locatie van de bruiloft speelt een grote rol bij de vraag of je trouwvervoer nodig hebt of niet. Als de locatie van jouw bruiloft in jouw woonplaats is heb je een trouwauto bijna niet nodig. Je hoeft niet een heel stuk te rijden dus dat zou je zelf ook prima kunnen rijden, als je dat wilt natuurlijk. Een trouwauto is wel leuk op je bruiloft en maakt het helemaal af. Als jouw locatie een half uur of langer rijden is, is het wel fijn dat je rondgereden wordt in een auto en dit niet zelf hoeft te doen. Een bruiloft kost veel energie, die je weer kunt besparen door even uit te rusten in de auto.

Thema voor jouw bruiloft

Heb je een thema bruiloft of wil je dat alles goed bij elkaar af is gestemd? Dan is een trouwauto die bij dit thema past heel handig! Hierdoor trek je het thema tot alle aspecten door en is jouw bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Hierbij moet je natuurlijk wel rekening houden met je budget en wat jij belangrijk vind voor op je bruiloft. 

Auto’s lenen van kennissen of vrienden

Ken je iemand met een oude auto zoals een oldtimer trouwauto? Dan zou je eventueel kunnen vragen of je deze auto gratis mag gebruiken of mag huren voor een vriendenprijsje. Zo bespaar je wat geld voor je bruiloft en zou je dit eventueel kunnen gebruiken voor de huwelijksreis. Het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal gek bent van sportauto’s zoals een Porsche of een Ferrari, of wil je misschien wel worden rondgereden in een luxe limousine. Je kan rondvragen in je vriendenkring of een oproep doen op Facebook waardoor je wat kunt regelen.

Gratis foto's van Auto