Snel, sneller, snelst. Tegenwoordig moet iedereen maar hard scheuren over de weg. Dat maakt het voor de wat oudere mensen vaak lastiger om veilig van A naar B te gaan. Vooral op de fiets is dat best lastig, want het evenwicht behouden is ook niet altijd even makkelijk. Wij leggen je graag uit hoe je op een comfortabele manier veilig aan het verkeer kan deelnemen.

 

Een scootmobiel: stoer én veilig

Balans en evenwicht zijn erg belangrijk. Op een fiets met twee wielen is dat best lastig, terwijl een scootmobiel drie wielen heeft en dus een betere wegligging heeft. Dankzij de drie wielen hoef je dus niet meer bang te zijn om te vallen!

 

Een scootmobiel van IVA is ten opzichte van de andere scootmobielen een stoer model. De voorkant is namelijk exact hetzelfde als bij een normale scooter. Fijn, want ook met een scootmobiel mag gepronkt worden. En dan hebben we het nog niet gehad over de captainseat.. De bredere stoel biedt een fijn zitcomfort en is ook nog eens afgewerkt met handige armleuningen. Wat wil je nog meer?!

 

Snelheidsduivel? Mij niet gezien

Haastige spoed komt zelden goed. Ook in het verkeer. Een scootmobiel kan over het algemeen zo’n 25 kilometer per uur. Hard over de stoep of het fietspad scheuren is er dus niet bij. Maar dat hoeft ook niet. Wist je namelijk dat haast een van de oorzaken is voor veel verkeersongelukken? We gaan er namelijk zo hard en roekeloos door rijden, dat een ongeluk snel is gemaakt. Met een scootmobiel kan je op een comfortabele en veilige manier van A naar B. Zorg je er wel voor dat je op tijd vertrekt?

 

Voordelen van een scootmobiel

Een scootmobiel met drie wielen is ideaal om comfortabel de weg op te gaan. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over evenwicht. En wat dacht je van opbergruimte?! Onder de stoel is opbergruimte en ook in de koffer aan de achterkant van de scootmobiel is ruimte om wat op te bergen. Fijn als je boodschappen gaat doen, bijvoorbeeld! Het is even een investering, maar het is wel een investering waar je nog jaren plezier van zal hebben!