Vriendelijk verkeer

Sneller en beter verhuizen

Geplaatst op

Veel mensen houden van om snel en makkelijk te verhuizen, maar hoe doe je dat. In deze blog lees je hoe het in elkaar zit. Doe je voordeel met deze handige, expert verhuistips!

 

Efficiënt verhuizen

Wanneer je efficiënt wil verhuizen, dan is het superbelangrijk dat je een planning hebt en een code hanteert waarbij het duidelijk is welke spullen waar in het nieuwe huis moeten komen. Tuurlijk beginnen we bij de basis en dat is mensen benaderen die jou willen helpen verhuizen. Als je een clubje verzameld hebt, dan ga je een tijd afspreken en dan ga je samen daarnaartoe. Maar hoe ga je alles vervoeren? Ga jij een busje huren of ga je een vrachtwagen huren? In de grote stad is het misschien veel slimmer om een busje of twee te huren, want een grote vrachtwagen kan niet altijd overal geparkeerd worden. Voordat je alles gaat inpakken in kartonnen dozen is het wel slim om na te denken of je echt alles mee wilt nemen. Is het misschien niet eens tijd om wat spullen naar de kringloopwinkel te doen? Die winkels verkopen het en geven geld aan een goed doel, waardoor je eigenlijk bijdraagt aan het geluk van andere mensen door jouw overbodige spullen weg te doen. Dit scheelt ook weer in het aantal keren heen en weer rijden met de busjes en misschien kun je ze dan iets korter huren, waardoor je zelf ook weer bespaart.

Coderen en vervoeren

Superslim om een code systeem te gebruiken, waarbij je duidelijk aangeeft in welke kamer van het nieuwe huis de spullen neergezet moeten worden. Zo hoeven de verhuizers niet al te lang te zoeken en raken ook geen spullen kwijt. Schrijf gewoon op de dozen waar alles moet komen te staan en hanteer ook een lijst waar op jezelf goed kunt zien waar alles terecht gekomen is. Het vervoer van je spullen moet ook veilig gebeuren, zorg er dus voor dat alles goed vastzit en dat laders vastgeplakt zitten. Audiovisuele apparaten kun je het beste de originele verpakking vervoeren. Hierin zit vaak beschermende materialen, zoals piepschuim.

Laatste tip

Zorg ervoor dat je een tasje klaargemaakt hebt dat je mee kunt nemen voor de eerste nacht in het nieuwe huis. Zo hoef je niet alles bij elkaar te zoeken en weet je direct waar alles is, namelijk in je eerste nachttasje. Stop een tandenborstel, tandpasta en kleding voor de dag na de verhuizing. Wacht niet met de laatste dingen tot een week na de verhuizing. Is er nog iets wat je moet doen, doe dit dan direct de dag daarna. Daarna kun je heerlijk genieten van je nieuwe huis.

Gerelateerde berichten

Je medewerkers en infrastructuur beschermen met kleine aanpassingen

Wanneer je een bedrijf runt, weet je dat elke minuut telt én dat tijd geld kost. Daarom is het belangrijk dat zowel je personeel als je machines zo...

Lees meer

Zo vind jij jouw wagen op maat!

Een nieuwe auto kopen is geen sinecure. Je wil natuurlijk een wagen die bij je levensstijl en budget past, maar uiteraard wil het oog ook wat....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden