Het hebben van een vervoermiddel is tegenwoordig hard nodig. Er komen steeds meer dingen de wereld en het land in wat op de één of andere manier met vervoer te maken heeft. Zo heb je niet alleen het openbaar vervoer, maar ook andere manieren waarop de auto’s tegenwoordig gebruikt kunnen worden, manieren die mensen voorheen in Nederland weinig gebruikte omdat wij de welbekende fiets gewend zijn. Maar welke mogelijkheden heb je tegenwoordig?

Verhuizen

Het is geen nieuwe uitvinding, maar ik heb het hier over een verhuisbedrijf. Het voordeel van een verhuisbedrijf is dat het een last van je schouders haalt en dat zorgt ervoor dat je zelf ook even een beetje rust kan pakken, mocht je in het midden van een verhuizing zitten. Het huren van een verhuisbedrijf is voor veel mensen een fantastische uitkomst. Niet alleen om die last van je schouders te halen, maar ook omdat sommige mensen fysiek zelf niet in staat zijn zelf te verhuizen zonder enige hulp.

Geen verhuisbedrijf? Kies voor eten!

Mocht je geen verhuisbedrijf nodig hebben, dan is de kans aanwezig dat je wel wat wilt eten, toch? Je hebt tegenwoordig een aantal bedrijven in Nederland die door middel van ‘UberEats’ en dergelijke eten bezorgen. We hebben als Nederlanders ook Thuisbezorgd, en veel bedrijven doen het ook zelf. De dingen als UberEats zijn overgewaaid vanuit Amerika, daar doen ze het namelijk al een tijdje. De bezorgers van UberEats krijgen ook betaald vanuit UberEats en niet vanuit de bedrijven die zij bezorgen, net als bij Thuisbezorgd.

OV

En dan de laatste, maar zeker niet de minste, het openbaar vervoer. Er zijn heel veel mensen afhankelijk van openbaar vervoer. Vaak zijn het studenten of mensen die niet in het bezit zijn van een rijbewijs, of waarvoor het openbaar vervoer gewoon een ietwat betere uitkomst is. Het reizen met het openbaar vervoer kan best rustgevend zijn, maar dan moet het ook niet al te druk zijn, dan voel je net een kip in het kippenhok. Dingen als een taxi zijn in dat opzicht een betere, maar wel duurdere vorm van het openbaar vervoer. Het is tenminste niet zo druk…