Vriendelijk verkeer

Zo blijf je veilig in het verkeer

Geplaatst op

Er gebeuren jaarlijks heel wat verkeersongelukken. Om ongelukken te voorkomen, hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. Met behulp van deze tips blijf je veilig in het verkeer! Vind je veiligheid in het verkeer zeer belangrijk, dan raden we je aan om deze tips goed door te nemen. Wellicht dat je nog iets aan een van deze tips zal hebben.

Volvo is een van de veiligste merken

De vraag naar Volvo onderdelen is vaak groot, omdat de gemiddelde Volvo héél veel kilometers kan afleggen. Volvo is bovendien een van de veiligste automerken die er is. In de fabrieken van Volvo worden de auto’s zeer goed getest op veiligheid. Als er een veilige auto is, is het de Volvo dus wel. Dat geldt overigens ook voor veel van de oudere auto’s van dit merk. Vind je de auto’s van dit merk ook mooi, dan is dit merk vaak de beste keuze. Gelukkig worden ook de auto’s van veel andere merken steeds veiliger.

Rijd nooit als je verlichting of claxon niet werkt

De claxon van je auto heb je niet voor niets. Zonder verlichting zien auto’s je niet goed als het donker is. Zonder claxon kun je geen geluidssignaal afgeven wanneer een ander de mist in gaat. Iedereen kent het wel: de bestuurder naast je let niet goed op en rijdt bijna tegen je aan. Je kunt een botsing nog net voorkomen doordat je besluit om te claxonneren. Rijd je zonder claxon, dan kun je niet meer doen dan uitwijken en hopen dat dit goed gaat. Niet voor niets ben je verplicht om ervoor te zorgen dat deze onderdelen het goed doen. Koop dus Volvo onderdelen (of onderdelen van het merk auto dat jij rijdt) als deze onderdelen kapot zijn. Rijd niet met de auto totdat deze gemaakt is. Veiligheid staat op de eerste plek!

Probeer niet te rijden als je vermoeid bent

Vermoeidheid kan onze reactiesnelheid enorm beïnvloeden. Je kan een auto hebben die uit de veiligste Volvo onderdelen bestaat, maar als het maar hard genoeg gaat kan de impact van een ongeluk altijd dodelijk zijn. Probeer daarom niet de weg op te gaan als je erg vermoeid bent. In dit geval kun je beter een ander laten rijden of het openbaar vervoer nemen.

Gerelateerde berichten

Je medewerkers en infrastructuur beschermen met kleine aanpassingen

Wanneer je een bedrijf runt, weet je dat elke minuut telt én dat tijd geld kost. Daarom is het belangrijk dat zowel je personeel als je machines zo...

Lees meer

Zo vind jij jouw wagen op maat!

Een nieuwe auto kopen is geen sinecure. Je wil natuurlijk een wagen die bij je levensstijl en budget past, maar uiteraard wil het oog ook wat....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden